Super Nintendo World, Universal Epic Universe için Yeni Detayları Sunuyor!

Super Nintendo World, Universal Epic Universe için Yeni Detayları Sunuyor!

Super Mario ve Donkey Kong hayranları, Universal Epic Universe'de yaklaşan Super Nintendo World hakkında heyecan verici yeni ayrıntılar alacak.

Super Mario ve Donkey Kong hayranları, Universal Epic Universe'de yaklaşan Super Nintendo World hakkında heyecan verici yeni ayrıntılar alacak. 2025'te açılması planlanan bu yeni tema parkı, Nintendo'nun ikonik IP'leri Super Mario Bros. ve Donkey Kong Country'ye dayanacak. Super Nintendo World, Mario Kart: Bowser's Challenge ve Yoshi's Adventure gibi eğlenceli sürüşlerin yanı sıra, Donkey Kong maden arabası seviyelerine dayalı bir sürüş ve Mario Kart AR deneyimini sunacak.


Universal Epic Universe'un bir parçası olarak Orlando, Florida'da açılacak olan Super Nintendo World, beş farklı dünya veya ülkeyi içerecek. Tanıtım fragmanı, tema parkının renkli ve eğlenceli arazisinde gezintiler, yemek, alışveriş ve daha fazlasını gösteriyor. Super Mario Land ve Eşek Kong Ülkesi olmak üzere iki bölüme ayrılacak olan park, her biri temalı yiyecekler, perakende alışveriş, etkileşimli çevresel unsurlar ve sevilen Nintendo karakterleri ile dolu olacak.


Heyecan verici fragmanda, konuklar Super Nintendo World'e giriş yapacak ve Peach's Castle'da dolaşacaklar. Ardından Super Mario Land'i keşfetmek için bir portal aracılığıyla dünyaya girecekler. Donkey Kong Country'ye gitmek için ikinci bir portalı kullanmadan önce Bowser's Castle, Toadstool Cafe ve 1-Up Factory gibi yerleri ziyaret edebilecekler. Parkta, ikonik Funky's Flights uçağını, Gergedan Rambi'yi ve devasa Golden Kong Tapınağı cephesini görebilecekler.


Donkey Kong Country, Super Mario Land ile birlikte Japonya'da önce açılacak ve daha sonra Universal Epic Universe'deki Super Nintendo World'de yerini alacak.

Popüler Kategoriler
MLBB'ye Kupon Geçişi Geliyor!
MLBB'ye Kupon Geçişi Geliyor!

MLBB'ye 8 Haziranda Kupon Geçişi Geliyor!