PlayStation Oyuncuları Büyük Yeni Fallout 76 Sorununu Bildiriyor

PlayStation Oyuncuları Büyük Yeni Fallout 76 Sorununu Bildiriyor

PlayStation kullanıcıları, Fallout 76'da yaşanan büyük bir sorunu rapor ediyorlar ki bu, RPG'nin popülerliğinin artması nedeniyle bazı Xbox oyuncularını da etkileyebilir.

Son ayların başından beri, çoğunluğu PlayStation kullanıcıları olan birçok Fallout 76 oyuncusu sık sık çökme sorunu yaşıyor. Bu sorun, devam eden Fallout 76 mevsimsel etkinliği "Dışarıdan Gelen Saldırganlar" ile ilişkili gibi görünüyor.


Dışarıdan Gelen Saldırganlar'ın beşinci iterasyonu 30 Nisan'da Fallout 76'ya geri döndü ve 14 Mayıs saat 12'de ET'de kadar kullanılabilir olacak. Bu mevsimsel etkinlikle ilişkilendirilen ödül havuzunda, nadir üretim planlarının geniş bir yelpazesi bulunmaktadır, bu da tamamlanmaya değer olduğunu göstermektedir.


Ancak birçok Fallout 76 oyuncusu geçen hafta boyunca bunu başarmakta zorlanıyor, çünkü sık sık çökme yaşanıyor. Sorunun özellikle PlayStation konsollarında sık sık meydana geldiği görülüyor; hem PS4 hem de PS5 kullanıcıları bunu kitlesel olarak rapor ediyor. Etkinliğin üçüncü ve son aşaması, dayanıklı General Zeta'yı yenmeyi gerektirir ve birçok PlayStation oyuncusu, bu belirli hedefte defalarca çökme yaşadıklarını bildiriyor.

Popüler Kategoriler
Minecraft Hayranı Harika Bir Yükleme Ekranı Fikriyle Ortaya Çıktı!
Minecraft Hayranı Harika Bir Yükleme Ekranı Fikriyle Ortaya Çıktı!

Minecraft hayranı, Mojang'ın popüler sandbox oyunlarındaki yükleme ekranını daha eğlenceli hale getirmek için kullanılabilecek zeki bir fikir ortaya koydu.